• Umivanje in nega las

  Vsi si želimo sijočih las z velikim volumnom. Na žalost je to velikokrat samo želja. Vzrok za to je pomanjkljiva ali nepravilna nega. Dolgi in tanki lasje na primer potrebujejo drugačno vrsto nege kot močni kodri. Včasih so lasje preveč suhi ali pa povsem brez leska. Zaupali vam bomo, kako pravilno negovati lase.

  Umivanje in nega las
 • Sušenje in glajenje las

  Sušenje in glajenje las je nadvse preprosto. To je vsekakor res – toda poznati morate postopek. Bodite prijazni do svojih las. Svetujemo vam, da sušilec za lase, likalnik za lase, kodralnik ali navijalke za vroče navijanje las uporabljate preudarno. Svoje lase morate pred uporabo teh pripomočkov ustrezno zaščititi. S pravilno nego in zaščito lasje ne bodo suhi, poškodovani in lasne konice se ne bodo cepile.

  Sušenje in glajenje las
 • Preparati za globinsko nego las – zaščita in razvajanje las

  Marsikdo zmotno misli, da je umivanje las in sušenje s sušilcem vse, kar lasje potrebujejo. To vsekakor ne drži, saj lasje potrebujejo veliko več kot to. Toda pravilna nega mora biti ukrojena posebej za vaš tip las. V nasprotnem primeru se bodo tanki lasje povesili, kodrasti lasje se bodo spremenili v kodrasto gmoto, mastni lasje pa bodo še bolj mastni.

  Zaščita in razvajanje las