Schwarzkopf Barva las

Trendovske barve za lase v zimskem času: Odtenki rjave

Trendovske barve za lase v zimskem času: Odtenki rjave
Odtenki rjave s srebrnim odsevom veljajo to zimo za modno zapoved. Takšno pričesko smo lahko opazili v zaodrju (Alberta Ferretti)
© Getty Images

Sprememba letnega časa prinaša svež veter v naše lase – v obliki hladnih odtenkov rjave barve. In ti se ob tem predstavljajo v vsem svojem bogatem razkošju, vse od pepelnato rjave, svetlo rjave do črnorjave s srebrnim odsevom. Tako se za vsakogar najde nekaj. Zagotavljamo vam, da vas bodo čudovite hladne barve prevzele! 

 • Rjava barva las je veliko bolj raznolika in pestra, kot marsikdo meni. Bogato razkošje različnih rjavih odtenkov deluje povsem naravno, obenem pa elegantno, zadržano in kljub temu zelo vznemirljivo. Zaradi neskončnega števila različnih odtenkov, barvnih odsevov in širokega razpona svetlih in temnih nians rjava barva nikoli ni samo ''rjava''. Pomislimo na opojno kavo, ki nas navdušuje s številnimi različicami – espresso, mocca, cappuccino in še bi lahko naštevali. Poznamo še odtenke zemeljskih barv, različnih vrst lesa in jesenskega listja. Ob tem ne smemo pozabiti niti na čokolado, karamelne bombone ali cimetove zvezdice… Kaj bi bilo po vašem okusu? Schwarzkopfov strokovnjak za lase na primer obožuje cappuccino. ''To je nekoliko temnejši odtenek rjave z odtenki pepelnato blond, ki deluje intenzivno in bogato.'' Armin Morbach tega odtenka vsekakor ni izbral naključno, hladni cappuccino velja namreč za modno zapoved. 

  Hladni odtenki rjave, ki bodo poskrbeli za povišano temperaturo! V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših.

 • Zimske trendovske barve: Hladni odtenki rjave

  Zimske trendovske barve: Odlična kombinacija

  © Getty Images  

  Zimske trendovske barve: Odlična kombinacija

  Bogata mocca s ščepcem cimeta – zapeljiv ombré stil s kombinacijo dveh različnih barvnih odtenkov, ki pri srednje dolgih in daljših laseh prideta še posebno lepo do izraza. Osnovna barva je temnejša rjava, ki v višini ušes tekoče prehaja v nekoliko svetlejši odtenek. Da barvni prehod deluje še bolj naravno, so lasje ob straneh postriženi stopničasto

  Zimske trendovske barve: Z moderno noto

  © Getty Images  

  Zimske trendovske barve: Z moderno noto

  Predstavljamo vam nekoliko drugačno Sneguljčico: Sveži odtenki rjave so ustvarjeni za ženske s svetlo porcelanasto poltjo. Če želite ustvariti nekoliko bolj moderno različico, si lahko omislite kratko postriženo pričesko s frufrujem in resicami. Celostno podobo dopolnite z gloss ličilom za ustnice in ustvarili boste pričesko v stilu femme fatale!

  Zimske trendovske barve: Z valovito strukturo

  © Getty Images  

  Zimske trendovske barve: Z valovito strukturo

  Tudi svetlejši odtenki rjave se predstavljajo v nekoliko bolj hladni različici. Zaradi pepelnatih odtenkov in srebrnih svetlobnih odsevov srednje rjava barva las prav tako deluje bolj hladno. To je čudovita izbira za dolge in negovane lase z zdravim videzom. Lahko si omislite tudi valovito strukturo, ki vnaša razgibanost in obenem poudari visok lesk

  Zimske trendovske barve: Pojem zapeljivosti

  © Getty Images  

  Zimske trendovske barve: Pojem zapeljivosti

  Temnejši čokoladni odtenki nas vabijo, da preizkusimo nov barvni trend, ki deluje nadvse slastno. Zapeljivi čokoladni eleganci v odtenkih grenke čokolade, kakavove kreme in žlahtne čokolade se preprosto ne moremo upreti, saj nas je povsem uročila! Če želite poudariti stil, lahko ustvarite dodaten volumen, na primer z razkošnimi kodri

  Zimske trendovske barve: Vse pod nadzorom

  © Getty Images  

  Zimske trendovske barve: Vse pod nadzorom

  Da trendovske barve ne bi povsem zasenčili, vam svetujemo, da izberete nekoliko bolj umirjene in zadržane modne dodatke, pri tem mislimo na sponke, gumice in trakove. Če želite speti lase, na primer pri globoki stranski preči, lahko uporabite preproste sponke v rjavi barvi, ki se zlijejo z barvo las. Tako boste v trenutku ustvarili minimalistično pričesko, ki vso pozornost prepusti čudoviti rjavi barvi las 

 • Hairdos for Cool Brown Hues

  Hladni odtenki rjave pridejo najlepše do izraza v kombinaciji s preprostimi pričeskami, ki delujejo povsem naravno. Omislite si lahko lahkotno, razigrano figo, ki jo ustvarite globoko na zatilju, ali pa ustvarite skuštrano pričesko z mehkimi kodri. Če imate gladke lase, je v središču pozornosti barva las. Z valovitimi kodri pa boste poskrbeli za razgibanost in razigranost, barva bo zato prišla še bolj do izraza, saj se svetloba različno lomi, lasje pa se zato toliko bolj lesketajo. 

  Nasvet za izrazit lesk: Sveže barvani rjavi lasje zagotavljajo intenziven lesk. S pravilno nego bodo lasje dobili vse potrebne učinkovine in bodo zablesteli v vsej svoji lepoti.