Schwarzkopf Barva las

Žlahtno in kraljevsko – rdeča barva las z odtenkom bakrene

Rdeča barva las z odtenkom bakrene: Jane Levy
Jane Levy (Suburgatory) ima zanimivo rdečo barvo las, ki združuje odtenek bakrene in rjave. Atraktivna barva las deluje zelo toplo in prisrčno
© Getty Images

Najbolj žlahtna in kraljevska je zagotovo bakrena rdeča, bodisi da je to nežna bakrena niansa na blond laseh ali v kombinaciji z rjavo barvo las. Nadvse elegantna in prefinjena je tudi bakreno rdeča z visokim sijajem, ki deluje zelo sofisticirano in obenem zadržano. V stilskem kotičku vam bomo predstavili najlepše pričeske za rdečelaske in popoln make-up. 

 • Ali vas je narava obdarila z bakreno barvo las, ki je nekje vmes med rdečkasto blond in rdečkasto rjavo? Če so vaši lasje takšni že po naravi, ste lahko zelo srečni, saj si lahko večina žensk takšno barvno nianso omisli zgolj z barvanjem. Rdeča barva las z odtenkom bakrene vam bo pričarala kraljevski videz, pričeska pa bo obenem delovala zelo moderno in zapeljivo.

 • Rdečkasto blond lasje: Heather McComb
  Heather McComb in njeni rdeče blond lasje. Čudovita in živahna pričeska z visokim sijajem!
  © Getty Images

  Heather McComb in njeni rdečkasto blond lasje

  Če želite imeti tudi vi takšno čudovito rdečo barvo las kot Heather McComb (levo), morate izbrati bakreno rdečo nianso, pri čemer se lahko odločite za barvni preliv ali trajno barvanje, ki je bolj obstojno. Morda boste želeli ustvariti zgolj nekaj pramenov v niansi rosé gold. Če niste povsem prepričani, katera niansa vam najbolje pristaja, ali če želite pri barvanju profesionalno svetovanje, vam priporočamo, da se obrnete na najbližjega Schwarzkopfovega profesionalnega stilista, ki vam bo z veseljem svetoval.

 • Rdečkasto blond lasje
  Kelly Reilly (Flight) in njeni bakreno rdeči lasje z visokim sijajem
  © Getty Images

  Kakšne pričeske najbolje pristajajo rdečelaskam?

  Odgovor je na dlani: romantične pričeske z mehkimi, nežnimi kodri, pričeske v stilu beach waves, ki spominjajo na morje in sonce v laseh, pa tudi naravni kodrasti lasje in visokospete pričeske z angelskimi kodri.

  Kelly Reilly (levo) ima bakreno rdeče lase z visokim sijajem. To je zagotovo najbolj očarljiva niansa rdeče barve, ki deluje zelo toplo in je hkrati tudi zelo opazna. V primerjavi z drugimi odtenki rdeče (granatno jabolko ali jagoda), bakrena deluje povsem naravno in toplo.

 • Rdečkasto blond lasje
  Holland Roden (Teen Wolf) ima rdeče lase z odtenkom rjave
  © Getty Images

  Kakšen make-up najbolje pristaja k rdeči barvi las z odtenkom bakrene?

  Dovoljeno je vse, od rdečila za ustnice v odtenku rosé do rdečila za lica v bronastih odtenkih. Najbolje bo, če boste izbrali odtenke rožnate, pink, rjave in nude, ki vam bo pričaral povsem naraven videz. Lahko pa uporabite tudi živo rdečo za ustnice in z maskaro poudarite trepalnice ali pa si omislite poudarjeno črno črto na vekah, s čimer boste ustvarili dramatičen učinek. Modni dodatki bodo popestrili celotno stilsko podobo, pri čemer so zelo zanimivi takšni v odtenkih turkizne ali oranžne, ki bodo odlično pristajali bakreno rdeči barvi las.

  Slika levo: Barvna niansa rdeče-rjave je sicer manj opazna, zaradi odtenka rjave pa deluje tudi nekoliko bolj prizemljeno, vendar nič manj čutno in zapeljivo kot svetlejši odtenke rdeče.