Schwarzkopf Barva las

Kraljestvo raznolikosti: Rdeča barva las

Kraljestvo raznolikosti: Rdeča barva las
Močna ženska: Riley Keough si je omislila odtenek intenzivne bakreno rdeče
© Getty Images

Prava paša za oči, ki privablja številne poglede: Rdeča barva las! Zaradi svoje redkosti je zelo posebna, vznemirljiva in zanimiva. To so odkrile tudi zvezdnice, kot so Riley Keough, Kristen Stewart in Kate Bosworth, ki so si omislile zanimivo preobrazbo in se spremenile v zapeljive rdečelaske.

Intenzivna bakrena, žlahtna jagodno blond, čarobna mahagonijeva ali živahna češnjevo rdeča. Paleta rdečih odtenkov je raznolika in trendovska kot še nikoli.

 • Kraljestvo raznolikosti: Rdeča barva las
  Blond lasje, temno lasišče – tako je bila videti Riley Keough, preden si je omislila signalno rdečo barvo las
  © Getty Images

  Slavne zvezdnice so to ugotovile zelo hitro in se poslovile od svoje običajne barve. Med njimi tudi Riley Keough, ki je imela pred tem blond lase (glej sliko levo), nato pa si je omislila trendovsko rdečo barvo. Riley je izbrala intenzivno bakreno (glej sliko zgoraj). Sprememba barve prinaša tudi tipsko spremembo. Tako je mlada in uspešna igralka z novo barvo las videti še bolj zapeljivo in vznemirljivo. 

  Pojem privlačnosti in prava paša za oči … V galeriji vam bomo predstavili zvezdnice, ki so se odločile za novo barvo las in s tem tudi za spremembo imidža. 

 • Zvezdnice z rdečo barvo las

  Rdeča barva las: Kristen Stewart

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Kristen Stewart

  Nova stilska podoba Kristen Stewart! Filmska igralka se ni poslovila samo od svojih dolgih las v rokerskem stilu, temveč tudi od karakteristične temnejše barve las …

  Rdeča barva las: Kristen Stewart z bakreno rdečo

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Kristen Stewart z bakreno rdečo

  Bleda bakreno rdeča na preostali dolžini las v kombinaciji z drzno kratko postriženo pričesko in pridihom stilskega grunga (nanj Kristen prisega že od nekdaj) je zamenjala ženstveno pričesko v stilu Sneguljčice, kakršno je filmska zvezdnica imela pred tem. Izrazit kontrast na lasišču poskrbi za dodaten ščepec vznemirljivosti. Škoda pravzaprav, saj se je Kristen medtem odločila za prehod na platinasto blond. Po našem mnenju ji rdeča barva las odlično pristaja! 

  Rdeča barva las: Kate Bosworth

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Kate Bosworth

  Če se lahko na kaj zanesemo, potem je to zagotovo brezhibna pričeska Kate Bosworth, vsaj doslej … 

  Rdeča barva las: Kate Bosworth z bakreno rdečo

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Kate Bosworth z bakreno rdečo

  ... na snemanju filma Still Alice je hollywoodska zvezdnica presenetila z izrazito bakreno rdečo. Izbrala je nekoliko bolj topel odtenek rdeče, ki blondinkam podeli zelo poseben videz. Ustvari zapeljivo in obenem vilinsko podobo, ki deluje sveže, drzno, močno in strastno. Zaključek – če želite ustvariti takšen učinek, se lahko za nekaj časa poslovite od blond barve las! 

  Rdeča barva las: Lydia Hearst

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Lydia Hearst

  Dolgi lasje z rahlo valovito strukturo, sijoč nasmešek in povsem konvencionalna podoba – Lydia Hearst je vedno želela biti več kot zgolj prijazna deklica iz soseščine … 

  Rdeča barva las: Lydia Hearst z mahagonijevo barvo las

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Lydia Hearst z mahagonijevo barvo las

  ... zato ne preseneča, da se je spremenila v femme fatale, kar ji je z rdečo barvo las vsekakor uspelo! Eleganten odtenek mahagonijeve lepo poudari polt in ima čarobno moč privlačnosti. Manekenka deluje z novo barvo las zelo čutno in atraktivno 

  Rdeča barva las: Rachel McAdams

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Rachel McAdams

  Rjava, blond, rdeča – Rachel McAdams je pri barvi las prava kameleonka, predvsem pa zelo rada eksperimentira … 

  Rdeča barva las: Rachel McAdams z jagodno blond

  © Getty Images  

  Rdeča barva las: Rachel McAdams z jagodno blond

  ... če pa bi morali izbrati najlepšo, bi izbrali jagodno blond. Ta filmski igralki in njenim obraznim potezam še posebno lepo pristaja. Trendovski odtenek, ki je kombinacija blond in rdeče, ustvari očarljiv videz in predstavlja pojem lepote 

 • Trendovske barve za lase: Bakrena, bronasta in številni drugi odtenki

  Ženska z rdečo obleko bo pritegnila vse poglede – enako velja tudi za rdečo barvo las, kjer je učinek zelo podoben. Odraža moč in samozavest, poleg tega velja kot pojem zapeljivosti. Rdečelaske izražajo čarobnost, delujejo skrivnostno in šarmantno. Rdeča obenem preseneča s pestro raznolikostjo – vse od mahagonijeve, bakrene ali bronaste, tako se za vsakogar najde pravi odtenek 

 • Rdečelaske: Pojem bleščečega nastopa

   

  Rdeča barva las: Skrivnostni favorit
  Bakrena narekuje tempo. S svojo raznolikostjo dokazuje, da v sebi skriva izjemen trendovski potencial.
  Nasvet: Odtenek bakrene z visokim leskom deluje nadvse ženstveno, če je v mat stilu, deluje nekoliko bolj elegantno in neukročeno.

  Rdeča barva las: Klasična podoba
  Mahagoni je verjetno najbolj žlahten odtenek rdeče. Če se odločite za ta nekoliko temnejši odtenek, boste zagotovo delovali zelo privlačno.
  Nasvet: Ta odtenek je prepoznaven po svoji raznolikosti in pristaja tako rekoč vsem tipom.

  Rdeča barva las: Trendovski stil
  Jagodna blond je trenutno zelo priljubljen odtenek! Lepo pristaja svetlejši polti in se posebno lepo izrazi pri tistih, ki imajo sončne pege.
  Pozor: Odtenek, ki združuje kombinacijo rdeče in blond, ni primeren za tiste, ki imajo temnejšo polt.

  Rdeča barva las: Povsem naravno
  Rdeča v odtenku bronaste navdušuje z naravno lepoto. Odlično pristaja tako temnejšim kot tudi svetlejšim tipom polti.
  Nasvet: Povsem naraven videz lahko poudarite z make-upom v naravnih odtenkih.

  Rdeča barva las: V središču pozornosti
  Če želite vzbujati pozornost, lahko izberete intenzivno rdečo barvo z izrazitim leskom. Primerna je za vse tipe polti in najlepše pride do izraza, če se z njo predstavite samozavestno.
  Pozor: Čim svetlejša je osnovna barva, tem bolj ekstravaganten je rezultat.