Schwarzkopf Barva las

Rdeča barva las – vaša nova ljubezen

Rdeči lasje
Osupljiva stilska podoba – rdečelasa igralka Sarah Rafferty iz ameriške nanizanke Suits
© Getty Images

Rdeča barva ponuja široko paleto najrazličnejših barvnih nians, vse od svetle jagodno rdeče do temne mahagonijeve. V nadaljevanju vam bomo predstavili različne rdeče nianse in zvezdnice, ki so se odločile za takšno barvo las, ter vam pomagali odkriti, katera niansa čudovite rdeče najbolje pristaja vam.

 • Če si predstavljamo paleto sadežev v rdečih niansah, se nam pocedijo sline. Zanimiva zbirka obsega jagode, češnje, jajčevec, rdeče vino, čokolado s čilijem in granatno jabolko. Kdo si ob tem ne bi zaželel rdečih las? Izbor je zelo pester in raznolik, zato se zagotovo najde nekaj za vsakogar, ki obožuje rdečo barvo.

 • Rdeči lasje: eksperimentiranje z barvnim prelivom in prameni

  Če rdeči barvni ton ni svetlejši kot vaša naravna barva las, si lahko privoščite barvno toniranje, ki se lahko po določenem času izpere, in tako preverite, ali je rdeča barva vaša odločitev, ki lahko traja celo življenje, ali pa zgolj spremljevalec v določenem obdobju življenja. Z barvnim prelivom lahko najdete pravi barvni odtenek, ki bo najbolje pristajal vašim lasem in vašemu tipu kože. Druga možnost, da se približate želeni rdeči niansi, so barvni prameni v želenem odtenku rdeče. Tako boste zlahka ugotovili, ali rdeča pristaja vašemu tipu kože, hkrati pa je to tudi umirjen kompromis, če si želite rdečo barvo las, vendar ne želite biti preveč vpadljivi.

 • Rdeči lasje: katera rdeča niansa pristaja k določenemu tipu las in kože?

  Ali naj bi bila to granatna rdeča ali topla karamelna rdeča, morda temna črno rdeča ali češnjeva, ki že nekoliko spominja na vijolično? Upoštevajte svojo naravno barvo las in barvo polti. Idealna izbira za blond lase in svetlo kožo je rdeča blond pa tudi svetli bakreni toni.

  Če so vaši lasje temno blond ali svetlo rjavi in imate svetlejšo do srednje rjavo barvo polti, spadate bodisi k hladnemu severnemu ali bolj toplemu južnemu tipu. Tako bodo k svetlejšemu rožnatemu ali olivnemu tenu bolje pristajale nekoliko bolj hladne modrikaste nianse, kot so na primer češnjeva rdeča, barva burgundca ali jajčevca. Če je vaša polt bolj rumenkasta, zlato rjava ali v barvi breskve, vam bodo odlično pristajali topli odtenki rdeče, kot na primer bakrena in rdeče zlata.

  Za srednje do temno rjave lase in olivno polt je zelo primerna intenzivna rdeča barva, odlična izbira pa je tudi mahagonijeva.

  Če so vaši lasje črni in polt nekoliko temnejša, vam bosta odlično pristajali temna češnja in črno rdeča barva.

 • Rdečelase zvezdnice

  Rdeči lasje: Nicole Kidman

  © Getty Images  

  Rdeči lasje pri Nicole Kidman

  Njeni lasje so blond z odtenkom rdeče. Filmska igralka Nicole Kidman ima po naravi rdeče blond lase, ki delujejo zelo nedolžno in ljubko

     

  Rdeči lasje pri Coco Rocha

  Romantično, šarmantno in elegantno! Manekenka Coco Rocha ima lase, ki so kombinacija jantarjeve rjave in rdeče

     

  Rdeči lasje pri Blake Lively

  Tudi Blake Lively si je zaželela preizkusiti rdečo barvo. Odločila se je za mladostno razposajeno jagodno z nianso bakrene, vendar je trenutno zopet blond

  Rdeči lasje na velikih modnih dogodkih

  © Getty Images  

  Rdeči lasje na velikih modnih dogodkih

  Kaj lahko vzbuja več pozornosti kot rdeča barva las? Oranžno rdeča! V kombinaciji z dolgimi lasmi in kodri je oranžno rdeča še bolj izrazna. Lahko bi rekli v središču pozornosti

  Rdeči lasje pri Demi Lovato

  © Getty Images  

  Rdeči lasje pri Demi Lovato

  Rdeč odtenek, ki ga ima zvezdnica Disneyja Demi Lovato, bi lahko poimenovali temna čili čokolada. Devetnajstletna igralka ima temno rjave lase, vendar ji takšna barva las podeli čudovit videz, eleganco in samozavest. Odlična izbira!

  Rdeči lasje pri Sophie Ellis Bexter

  © Getty Images  

  Rdeči lasje pri Sophie Ellis Bexter

  Ellis Bexter dokazuje, kako žlahtna je lahko rdeča. Pevka je izbrala temno mahagonijevo, kmalu za tem pa je prešla na črno rjavo

  Rdeči lasje pri Aubrey O'Day

  © Getty Images  

  Rdeči lasje pri Aubrey O'Day

  Zelo ekstravagantno! Aubrey O'Day ima temno rjave lase vendar se je odločila za spremembo in si omislila čudovito rdečo barvo v odtenku granatnega jabolka. Ker so bili njeni lasje pred tem svetlo blond, je rdeča barva zelo intenzivna

  Rdeči lasje pri Katy Perry

  © Getty Images  

  Rdeči lasje pri Katy Perry

  Preden se je Katy Perry odločila za modro barvo v stilu priljubljenih Smrkcev, je imela lase tudi v rožnati barvi, ki je precej sorodna rdeči. Vsekakor je takšna barva zelo opazna, vendar nekoliko bolj sladka, lahko bi rekli otroška – in seveda ekstravagantna, kot se za Katy Perry spodobi!