Trendy Looks 2017

Povsem preprosta osvežitev barve

Osvežitev barve za lase
Zato da boste vedno imeli čudovito barvo las z visokim sijajem, vam priporočamo, da barvo redno osvežujete
© Fotolia.com

Sveže pobarvani lasje delujejo negovano in urejeno, poleg tega imajo visok sijaj, ki poskrbi za zapeljiv in popoln videz. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako boste svojo barvo las povsem preprosto osvežili in lasem povrnili izjemen lesk. Povedali pa vam bomo tudi, na kaj morate še posebno paziti, da ne boste dosegli neželenih rezultatov.

 • Barva las je zagotovo zelo pomembna, saj vpliva na naše počutje in osebnost. Zato je izrednega pomena, da najdemo popolno barvo, s katero se bomo počutili samozavestno in prijetno. Pri tem je zelo pomembno, da jo osvežimo in ji povrnemo izgubljeni lesk.

 • Barve za lase, ki omogočajo večkraten nanos

  Osvežitev barve za lase ne pomeni popolne spremembe videza in ne zahteva kompleksnih tehnik. Z edinstveno barvo v obliki pene si lahko povsem preprosto pričarate želeno barvno razkošje, za kar potrebujete zgolj majhno količino pene. Tako boste zlahka pobarvali samo lasišče, ne da bi morali preostalo barvo, ki je niste porabili, zavreči. Barva za lase, ki omogoča ponovno uporabo, se lahko uporabi za največ šest barvanj.

 • Barvanje las s permanentno kremo v obliki barvnega prahu

  Če si želite bogatih in zelo intenzivnih odtenkov, vam priporočamo, da izberete permanentno barvo v obliki prahu, ki vsebuje barvne pigmente. Čudežni barvni prah preprosto zmešate z razvijalcem in ustvarite izjemno bogato kremo. Barvni pigmenti bodo lasem povrnili intenzivnost in visok lesk. Uporaba je zelo enostavna, kremna konsistenca pa omogoča povsem preprost nanos brez kapljanja.

 • Nasveti in triki za osvežitev barve

  • Upoštevajte, da lahko pri barvanju las vedno nastanejo trdovratni madeži na vaših oblačilih, ki jih je težko odstraniti. Zato vam priporočamo, da si pri tem opravilu oblečete kakšno staro majčko, prav tako morate uporabiti rokavice.
  • Pred uporabo novega izdelka za barvanje las morate prebrati navodila za uporabo in jih dosledno upoštevati.
  • Pred nanosom nove barve, ki je še ne poznate, morate naredite test za alergijo. Napotke v zvezi s tem boste našli v navodilih za uporabo.
  • Če so vaši lasje pobarvani, vam priporočamo konstantno uporabo šamponov za pobarvane lase. Tako bodo vaši lasje ohranili povsem naraven lesk in zažareli v intenzivnih barvnih odtenkih tisočerih draguljev.