Trendy Looks 2017

Pretty in Pink: Roza barva las

Roza lasje
Avril Lavigne z roza prameni in Demi Lovato z roza konicami
© Getty Images

Prameni v roza odtenku in povsem na roza pobarvani lasje so absolutni modni hit. V nadaljevanju vam bomo zaupali vse, kar morate vedeti o ekstravagantnem modnem trendu, predstavili pa vam bomo tudi nekatere zvezdnice, ki so se odločile za zanimivo ekstravaganco, med njimi Avril Lavigne in Demi Lovato.

 • Mlade zvezdnice dokazujejo, da se lahko barva za lase spreminja, in da roza niansa ni samo ljubka, temveč je lahko tudi zelo rockovska. Roza barva je zanimiva, živahna, ekstravagantna in seveda tudi zelo ljubka.

  Zanimiva in nekoliko nenavadna stilska podoba z roza nianso pride najbolj do izraza s pravimi stilskimi rešitvami. To lahko vidimo pri Avril Lavigne, ki si je omislila roza pramene v kombinaciji z zadimljenimi očmi in globokim dekoltejem. Celotna podoba tako deluje zelo drzno in ekstravagantno. Tudi Demi Lovato se nam je predstavila z zanimivo pričesko. Lase z roza obarvanimi konicami je spela v čop, ki v kombinaciji z roza make-upom, delujejo nežno in uglašeno.

  Možnosti je veliko. Odločite se lahko, da lase v celoti pobarvate na roza ali pa roza barvo uporabite samo za posamezne pramene, na primer na lasišču ali samo za konice. Vsekakor imate možnost, da z izbiro primernega make-upa, različnih pričesk in izbranih oblačil ustvarite edinstveno podobo, zaradi katere boste izstopali.

 • Roza barva las: Najpogostejša vprašanja

 • Roza lasje
  Lily Allen nadvse obožuje roza barvo las, zato ne preseneča, da je tudi njen okrasni obroček pink
  © Getty Images

  Kako lahko lase pobarvam na roza?
  Če si želite roza barvo las, je potrebno toniranje (pri svetlo blond laseh), ali pa barvanje (pri srednje blond laseh). Lahko pa si omislite tudi clip-in pramene, ki jih preprosto pritrdite na lase. Temnejše lase je potrebno najprej posvetliti, šele nato lahko nanesete roza barvo.

  Kako lahko postopoma ustvarim roza odtenek?
  Če niste popolnoma prepričani, ali si res želite roza barvo, si lahko pomagate z lasuljo, z roza kredo za lase ali pa s pomočjo računalniške animacije ugotovite, če vam to dejansko pristaja. Vsekakor vam svetujemo, da pred toniranjem ali barvanjem preverite, ali je ekstravagantna barvna niansa primerna za vas.

 • Kakšen make-up najbolje pristaja k roza barvi las? V tem primeru bo za vas najboljša izbira make-upa v povsem naravnih tonih (nude), v roza odtenkih in črni.

 • Pink v kombinaciji z rjavimi lasmi

 • Roza lasje
  Joss Stone in Kylie Jenner sta si omislili zanimive roza pramene, ki na temno rjavih laseh lepo pridejo do izraza
  © Getty Images

  Roza niansa pride najlepše do izraza na blond laseh, odlično pa pristaja tudi rjavim lasem. Joss Stone in Kylie Jenner dokazujeta, da roza prameni na rjavih laseh poskrbijo za izrazite barvne akcente, ki pričesko poživijo in jo naredijo zelo posebno. Joss Stone je ustvarila nekaj roza pramenov na lasišču, Kylie Jenner pa si je omislila zgolj roza konice. Prednost pri slednji različici je tudi ta, da roza barva deluje nekoliko bolj umirjeno, prav tako je nega v tem primeru bistveno bolj enostavna, saj ni potrebno redno barvanje narastka.