Trendy Looks 2017

Elegantna trendovska barva: Rožnato zlata

Rožnato zlata barva las
Trendovski nakit: Rožnato zlata v laseh! V kombinacij z ekstravagantnimi modnimi dodatki (v zaodrju pri blagovni znamki Karen Walker)
© Getty Images

Iščete varno stilsko naložbo? V tem primeru imamo nekaj za vas: Rožnato zlata ne krasi več samo nakita, kot so ure, ogrlice in podobno. Žlahtna kovina je svoje mesto našla tudi pri modnih navdušenkah, ki žlahtno barvo las nadvse cenijo. Dragocena investicija! Zaupali vam bomo, kako bo rožnato zlata v laseh prišla še posebno lepo do izraza.

 • Kultna pesem Marilyn Monroe ''Diamonds are a Girl’s Best Friend'' (kar bi lahko prosto prevedli Diamanti so najboljši prijatelji, ki jih lahko ima ženska) ima kanček resnice, ki velja tudi v sodobnem času. Toda: Diamanti so lahko naši najboljši prijatelji, vendar pa nikakor niso edini! Še zlasti so nas v zadnjem času navdušili dragulji v rožnato zlati. Bodisi v obliki uhanov ali razkošnih verižic. Žlahtna kovina je popolnoma v skladu s trendi in zato izjemno dragocena. Skrivnost zlato rožnate, ki jo obožujemo, se skriva v bakru. Žlahtna, lesketajoča se rdeča kovina klasični zlati barvi podeli nežno rožnato noto in s tem poskrbi za moderno stilsko nadgradnjo. Nakit v rožnato zlati ima lahko različne nianse, kar je odvisno od vsebnosti zlata, srebra in bakra. Barvni spekter vključuje vse – od belega zlata z rahlo rožnato nianso do nežnega breskovega odtenka z izrazitim leskom ali nekoliko bolj poudarjene rožnate v barvi lososa. 

  Pravzaprav je bilo le vprašanje časa, kdaj bo rožnata zlata mrzlica zajela tudi naše lase. Tako kot pri nakitu je tudi tukaj na voljo široka paleta različnih rožnatih odtenkov zlate z različno vsebnostjo bakra. Najboljše pri tem je, da lahko izberete odtenek, ki resnično najlepše pristaja vaši polti, tipu in je v skladu z vašim okusom. Lahko si omislite samo nekaj pramenov v tem barvnem odtenku ali pa lase v celoti pobarvate – ne glede na pričesko. Ustvarite lahko razigrano in navihano kratko pričesko ali ženstveno pričesko z dolgimi lasmi – nežna rožnato zlata bo v vseh primerih poskrbela za (dragoceno) dodano vrednost! 

  Želite zablesteti z novo trendovsko barvo? Za navdih vam v galeriji predstavljamo izbor dragocenih pričesk v različnih verzijah:

 • Rožnato zlata barva las – Dragoceni modni nakit

  Trendovska rožnato blond: Ledena blond z rožnatim odtenkom

  © Getty Images  

  Trendovska rožnato blond: Ledena blond z rožnatim odtenkom

  Če mislite, da je rožnata barva las primerna samo za dekliške, romantične pričeske, se vsekakor motite. Zelo moderno na primer deluje različica s hladnim belo zlatim odtenkom z nianso pastelne rožnate. Osnovo predstavlja ledena blond, ki je oplemenitena s sapico rožnate. Kako lahko to presežete? Z daljšim frufrujem in topo postriženimi stopničkami. S tem boste ustvarili preprosto pričesko z zlatim statusom! 

   

  Trendovska rožnato blond: Čudovit videz

  © Getty Images  

  Trendovska rožnato blond: Čudovit videz

  Žlahtna nota: Topel odtenek bakrene z glamuroznimi zlatimi odsevi privablja vse poglede! Razkošen lesk pride še posebno lepo do izraza pri povsem gladko počesanih pričeskah. Tako se celo običajna pričeska, kot je čop, spremeni v elegantno premium kreacijo! 

   

  Trendovska rožnato blond: Z nežnimi zavoji

  © Getty Images  

  Trendovska rožnato blond: Z nežnimi zavoji

  Vam je bolj ko razkošna všeč diskretna pričeska? Z dragoceno rožnato blond barvo v laseh si lahko omislite tudi nekoliko bolj enostavno pričesko, ne da bi se to kakorkoli odražalo pri elegantnem videzu. Postopek? Z lahkotnimi kodri, ki pričarajo umirjeno elegantno pričesko, obenem pa jih lahko ustvarite popolnoma enostavno. Celotna podoba deluje nadvse dragoceno!

   

  Trendovska rožnato blond: Razigrano in elegantno

  © Getty Images  

  Trendovska rožnato blond: Razigrano in elegantno

  Razigrano je lahko tudi elegantno. Priljubljena skuštrana pričeska deluje v kombinaciji z rožnato zlato nadvse vznemirljivo, ob tem pa navduši z visokim leskom. Mehko valovita struktura in naravni volumen lasem podarita naraven videz, ki odraža sproščenost, medtem ko barvni odtenek žlahtne kovine vzbuja pozornost. S to kombinacijo boste prejeli zlato odličje!

   

  Trendovska rožnato blond: Kulminacija

  © Getty Images  

  Trendovska rožnato blond: Kulminacija

  Si želite biti v soju luči? Z rožnato zlato v laseh je to povsem enostavno. Lase na zadnjem delu lasišča nekoliko natupirajte, nato ustvarite povsem lahkotno oblikovano visoko speto pričesko v obliki banane. Izvlecite nekaj pramenčkov, da celotna podoba ne bo delovala preveč strogo. Vaša dragocena pričeska v zvezdniškem stilu je ustvarjena!