Trendy Looks 2017

Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016

Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016
Briljantna bakrena in svetla platinasta blond sta trendovski barvi za jesen in zimo 2015/2016
© indigitalimages.com

Za vas smo raziskali modne trende pri barvah za lase za jesen in zimo 2015/2016. Pri tem so nas še posebej navdušile blond, bakrenordeča in pastelne barve. V nadaljevanju boste izvedeli, zakaj morate tudi vi preizkusiti katero izmed novih trendovskih barv.

 • Skrivnost je razkrita: Trendovske barve za lase za jesen in zimo 2015/2016 so svetle, hladne, sijoče in predvsem zelo raznovrstne. Skladno z minimalističnimi modnimi trendi je tudi pri barvah za lase v ospredju stilska preprostost. Pričeske so naravne in z jasnimi linijami, pri barvah prevladujeta platinasta blond in bakrena. 

 • Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016: Platinasta blond

 • Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016: Platinasta blond
  Jeseni in pozimi 2015/2016 bo prevladovala platinasta blond
  © indigitalimages.com

  Platinasto blond smo v zadnjih letih lahko videvali zelo pogosto, vendar se nikoli ni povsem prebila v ospredje. Jeseni in pozimi 2015/2016 se bo to spremenilo, videz v stilu vilinskih bitij bo letos in prihodnje leto v središču pozornosti. S srebrnimi odtenki in hladnim leskom, ki spominja na mesečino, bo osvežil še tako temačno jesensko razpoloženje, prepričani smo tudi, da boste z ekstravagantno barvo v središču dogajanja. 

 • Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016
  Kim Kardashian se je odločila za precejšnjo spremembo in lase pobarvala na blond
  © Getty Images

  Med tistimi, ki so zase odkrili in vzljubili novo barvo, je tudi ameriška zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian, ki ima naravno vranje črne lase, vendar se je tokrat odločila za drzno spremembo in si omislila izrazito svetlo blond barvo las. Barvna preobrazba je pritegnila pozornost medijev in številnih oboževalcev, saj je na družbenih medijih ob tem kar završalo. Vendar se Kim Kardashian z novo barvo počuti izvrstno, predvsem pa samozavestno. In prav to potrebujete, če se odločite za platinasto blond – veliko samozavesti in umirjenosti, ki se morata pokazati tako pri izbiri oblačil (najbolje v črno-beli kombinaciji) kot pri ličenju (priporočamo izbiro naravnih odtenkov). 

 •  

  Nasvet: Pričeske z ravnimi linijami čudovito poudarijo minimalizem bele blond barve za lase

 • Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016: Pastelni odtenki

 • Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016: Pastelni odtenki
  Pastelne barve še posebej lepo pridejo do izraza pri platinasti blond
  © indigitalimages.com

  V sezoni jesen/zima 2015/2016 bodo v ospredju tudi pastelni odtenki, ki še posebej lepo pridejo do izraza pri ženskah s platinasto blond. Nežni barvni kontrasti odlično pristajajo hladni platinasti blond, saj ji dajejo poseben pridih. Zelo priljubljeni so tudi odtenki rožnate in bledovijoličaste. Tako boste tudi v hladnejših letnih časih zažareli s toplimi odtenki. Stilska podoba je lahko v tem primeru nekoliko bolj umirjena in zadržana, kar velja tudi za ličenje in barve oblačil, ki v tem primeru ne smejo preveč izstopati. 


 • Tip:
  Wearing a simple plait brings out the colour accents in the blonde hair.

 • Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016: Bakrenordeča

 • Barve za lase za jesen/zimo 2015/2016: Bakrenordeča
  © indigitalimages.com

  Jesen in zima 2015/2016 bosta povsem v znamenju nenavadnih in ekstravagantnih barv za lase – tako bo med drugim zelo priljubljena tudi rdeča, ki jo v naravi srečamo redkeje. Prevladovali bodo hladni odtenki bakrenordeče, ki bodo jesen in zimo spremenili v zanimiv barvni spektakel. Rdeči lasje utelešajo čutnost, prefinjenost in odločnost, zato kot magnet privabljajo pozornost, poleg tega odlično pristajajo trendovskemu stilu sedemdesetih let prejšnjega stoletja, ki je v sodobnem času doživel ponovni razcvet. Oba modna trenda bosta zaznamovala letošnjo jesen in zimo.

  Intenzivni odtenki bakrenordeče bodo jeseni in pozimi 2015/2016 močno v ospredju    

 •  

  Nasvet: Rdečelaske si lahko privoščijo vse od stopničasto postriženih pričesk do divjih kodrov. Lepo jim pristajajo tudi gladko počesani lasje v stilu sleek-look z dosledno oblikovano sredinsko prečo, ki v največji meri uteleša videz v stilu sedemdesetih let prejšnjega stoletja. 

 • Če niste prepričani, katera trendovska barva za jesen/zimo 2015/2016 vam najbolje pristaja, se lahko oglasite v najbližjem Schwarzkopfovem profesionalnem salonu za nego las. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali.