Trendy Looks 2017

Ustrezen make-up za črnolaske

Make-up za črnolaske
Igralka in pevka Lovi Poe ima čudovite črne lase, ki jih zanimivo dopolnjuje izbira pravega make-upa
© Getty Images

Črni lasje potrebujejo posebno nego, vendar pa je zelo pomembna tudi izbira ustreznega make-upa, ki bo poudaril lepoto in eleganco. Črnolaske so zapeljive in skrivnostne. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših zvezdnic, ki dokazujejo, da so črni lasje pojem visoke elegance in čutnosti. Prepričani smo, da boste ob tem našli navdih za vašo zvezdniško podobo.

 • Make-up za črnolaske mora biti v toplih barvnih tonih, ki ustvarijo mehke linije, saj bi v nasprotnem primeru črna barva delovala preveč strogo. Črnolaskam zagotovo odlično pristaja rdečilo za ustnice, ki ustvari zanimiv kontrast in deluje zelo elegantno. Črnolaske vsekakor lahko posežejo po izrazitih in nekoliko bolj kontrastnih barvnih odtenkih, ki bodo poskrbeli za opaznost in ekstravaganco.

 • Make-up za črnolaske: Pravilna izbira najprimernejšega barvnega odtenka

  Barva polt pri črnolaskah pogosto deluje bledo, saj je kontrast med črno barvo las in barvo kože vselej zelo izrazit. Zato vam priporočamo, da kot osnovo za obraz uporabite puder v naravnem rjavem tonu in rdečilo za lica, s čimer boste ustvarili zanimiv kontrastni preplet, ki bo popestril celotno stilsko podobo.

  Z make-upom poudarite bodisi ustnice ali oči. S črno maskaro in senčilom za veke v ustreznih barvnih tonih boste zagotovo privabili pozornost, ki vas bo postavila v središče dogajanja. Zelo primerna je tudi izrazito rdeča barva za ustnice, ki je lahko tudi v odtenkih sladke maline. Za veke izberite senčilo glede na barvo oči, saj jih boste tako najlepše poudarili.

 • Make-up za črnolaske: Oblika in barva obrvi

  Barva obrvi naj bo za en odtenek svetlejša kot barva vaših las. Tako bo vaša celotna podoba delovala bolj usklajeno in umirjeno. Svetujemo vam izbiro rjavih barvnih tonov, ki vam bodo v tem primeru odlično pristajali.

  V galeriji vam predstavljamo zvezdnice s črnimi lasmi in najlepšim make-upom za črnolaske, ki vas bo zagotovo navdihnil.

 • Make-up za črnolaske

  Make-up za črnolaske: Abigail Spencer

  © Getty Images  

  Make-up za črnolaske – za zvezdniški videz

  Abigail Spencer ima naravne črne lase, ki jih kombinira z make-upom v naravnih barvnih tonih. Oči je poudarila z rjavim senčilom za veke in s črno maskaro. Za ustnice in lica je uporabila roza odtenek, ki poudari njeno nežnost in svežino

  Make-up za črnolaske: Anabelle Acosta

  © Getty Images  

  Make-up za črnolaske: Sladke ustnice z okusom po jagodah

  Igralka Anabelle Acosta za obraz uporablja naravno podlago v rjavem odtenku, saj s tem ustvari enakomerno in sijočo polt ter učinkovito prekrije drobne pomanjkljivosti. Kot lahko vidimo, je njen make-up zelo preprost in ne preveč vpadljiv, vendar pa je za ustnice uporabila nekoliko bolj izrazito jagodno barvo, ki odlično pristaja njenim črnim lasem, saj ustvari zanimiv kontrast

  Make-up za črnolaske: Hilaria Thomas

  © Getty Images  

  Make-up za črnolaske: Čim bolj naraven videz

  Hilaria Thomas je oči poudarila s senčilom za veke v nežnem rjavem tonu, ki ji odlično pristaja. Naravne barvne tone pa je izbrala tudi za obraz in ustnice, pri čemer celotna podoba deluje zelo usklajeno in naravno

  Make-up za črnolaske: Selita Ebanks

  © Getty Images  

  Make-up za črnolaske: Temnejša polt

  Manekenka Selita Ebank je izbrala make-up, ki pozornost preusmeri na njene temne oči. Črni kajal za veke lepo poudari oči in jim podeli nekaj mističnega. Za ustnice je Selita izbrala odtenek sandalovine, ki deluje povsem naravno in ne odvrača pozornosti od oči

  Make-up za črnolaske: Pace Wu

  © Getty Images  

  Make-up za črnolaske: Svetla polt

  Pace Wu s svojim videzom spominja na Sneguljčico, pri čemer je svetla polt obvezna in velja kot nekakšna zaščitna znamka. Za ustnice je uporabila samo balzam, ki poskrbi za rahel in skoraj neopazen lesk, oči pa je poudarila s črnim kajal svinčnikom. Lahko bi rekli – zelo pravljično!