Trendy Looks 2017

Čudovite pričeske za črne lase

Črni lasje
Manekenka Jessica Stam se je naveličala blond barve las, zato je izbrala elegantno črno in nas navdušila
© Getty Images

Črna barva že od nekdaj velja za zelo elegantno in posebno. Res pa je, da nekatere pričeske izraziti in dominantni črni pristajajo bolj kot druge. Predstavili vam bomo izbor najlepših pričesk za črne lase, ki vam bodo pričarale zvezdniške trenutke.

 • Zvezdnice nas vedno znova presenečajo z različno izbiro barvnih odtenkov in stilov. Pogosto nas navdihnejo, da tudi sami preizkusimo novosti. Jessica Stam in nekatere druge zvezdnice so vzbudile našo pozornost in občudovanje s prečudovito črno barvo las.

  Toda, kaj je tisto, kar naredi črno barvo tako atraktivno in očarljivo, kot to lahko opazimo pri številnih zvezdnicah?

 • Črni lasje: Vse, kar je dovoljeno in kar ni

  Črna barva las je videti dobro, deluje zelo odraslo pa tudi skrivnostno, moderno in ekstravagantno. Odlično pristaja rahlo porjaveli koži, zelo zanimiv pa je tudi izrazit kontrast v stilu Sneguljčice. Če želite, da se črna barva izrazi v največji možni meri, je treba paziti na to, da ne deluje preveč dominantno. Lase je zato treba počesati z obraza ali pa jih speti v čop. Zelo primerna bo tudi visoko speta pričeska. Če so vaši lasje srednje dolgi, jih lahko na obeh straneh preprosto zataknete za uho. Če imate pričesko s frufrujem, naj ta ne bo predolg in preveč razkošen. Če so vaši lasje daljši, vam priporočamo, da enakomerno padajo na hrbet, lahko pa jih počešete tudi na eno stran in jih položite preko ramena. Tako boste ustvarili trenutno zelo popularno pričesko v stilu side swept.

  Črna barva las se nekoliko manj ujema z romantično stilsko podobo, zato vam ne priporočamo razigranih visoko spetih pričesk, spletenih kreacij in drobnih zvitih pramenčkov, ki bi bržkone pomenili stilski prelom in ne bi dosegli želenega učinka visoke elegance in osupljivega videza.

  Za črno barvo las so veliko bolj primerne dosledno oblikovane in strukturirane pričeske. Primerna izbira so pričeska v stilu geo cut, gladko počesani bob, raven frufru pa tudi gladko počesani lasje v stilu sleek-look. Če se odločite za kodre, naj bodo veliki in izraziti, kot lahko to vidimo pri Lani Del Rey.

  V galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske za črne lase, za katere smo prepričani, da bodo navdušile tudi vas in vam pričarale zvezdniške trenutke.

 • Pričeske za črne lase

  Črni lasje: Olivia Munn

  © Getty Images  

  Črni lasje: Olivia Munn

  Olivia Munn je svoje črne lase počesala nazaj in jih spela v čop. Takšna pričeska je zelo praktična in obenem atraktivna, poleg tega pa se k črni barvi lepo podaja. Odlična izbira, ki združuje lepoto in eleganco.

  Črni lasje: Rooney Mara

  © Getty Images  

  Črni lasje: Rooney Mara

  Rooney Mara ima kratke črne lase z gladko počesanim in nekoliko krajšim frufrujem, ki ga je zanimivo oblikovala v asimetrično prečo.

  Črni lasje: Lana Del Rey

  © Getty Images  

  Črni lasje: Lana Del Rey

  Lana Del Rey ima po naravi blond lase, vendar z barvami zelo rada eksperimentira. Tako smo jo lahko občudovali tudi z rdečo barvo, presenetila pa nas je tudi z rjavimi lasmi. Črna ji odlično pristaja, v kombinaciji z izrazito rdečo na ustnicah pa spominja na prelestno Sneguljčico.

  Črni lasje: Krysten Ritter

  © Getty Images  

  Črni lasje: Krysten Ritter

  Krysten Ritter ima srednje dolge črne lase v kombinaciji z razigranim frufrujem, ki v obliki pahljače pokriva celotno čelo in se zaključi pol centimetra nad obrvmi. Resice so ob straneh nekoliko krajše, zato da frufru ne deluje preveč strogo.

  Črni lasje: Crystal Renn

  © Getty Images  

  Črni lasje: Crystal Renn

  Črna barva las se odlično podaja k preprostim pričeskam v stilu geo cut in asimetričnim pričeskam. Na sliki vidimo Crystal Renn, ki nas je navdušila s poševno figo na vrhu lasišča.

  Črni lasje: Shenae Grimes

  © Getty Images  

  Črni lasje: Shenae Grimes

  Shenae Grimes je svoje dolge črne lase spela v lahkotno visoko speto pričesko z izrazitimi linijami.