Schwarzkopf Barva las

Srednje blond barva las s svetlimi prameni

Srednje blond barva las
Kate Mara ima svetlo blond barvo las s svetlimi prameni. Omislila si je zanimivo pričesko v stilu dveh barvnih odtenkov
© Getty Images

Predstavljamo vam trendovsko barvo las, ki smo jo ponovno odkrili. To je srednje blond s svetlimi prameni, bodisi v stilu two-tone, kjer se prepletata dva različna barvna odtenka, ali s svetlimi prameni. Kombinacija med karamelno in blond deluje zelo naravno in odlično pride do izraza pri številnih pričeskah. Nekaj najlepših s stilskimi navodili vam predstavljamo v galeriji.

 • Srednje blond je počasi, a zanesljivo osvojila srca številnih zvezdnic. Naravni odtenek blond deluje na prvi pogled zelo zadržano, vendar ponuja veliko prostora za stilsko oblikovanje in izbiro make-upa. Še posebno lepo pride do izraza v kombinaciji dveh različnih odtenkov ali s svetlimi prameni, ki ustvarijo zanimive svetlobne odseve v odtenkih zlate in karamelne. Srednje blond barva las se odlično poda k različnim tipom kože. Vaša polt bo zažarela, vi pa se boste počutili izjemno. Srednje blond je kot barva zelo preprosta in deluje povsem naravno, vendar ima izjemen učinek.

  Najlepše pride do izraza v kombinaciji s preprostimi pričeskami, ki ne zahtevajo zamudnega oblikovanja. Lahko si omislite razigrano kratko pričesko, bob, beach waves ali elegantno visoko speto pričesko, ki bodo z očarljivim odtenkom nežne blond lepo prišle do izraza, obenem pa bodo delovale zelo elegantno.

 • Srednja blond: Pričeska v stilu Kate Mara

  Kate Mara si je omislila daljši bob, ki šteje med klasične pričeske in vselej deluje suvereno in elegantno. To je pričeska, ki pristaja skorajda vsem barvam in strukturam. Kate Mara (na sliki zgoraj) si je omislila kodrasto različico s srednje blond barvo v kombinaciji s trendovskim two-tonom, pri katerem se prepletata dva kontrastna barvna odtenka. Lasje so na lasišču nekoliko temnejši in gladko počesani, medtem ko so na preostali dolžini svetlejši. Zanimiv barvni preplet vnaša razgibano strukturo in deluje zelo moderno. 

 • Stilsko oblikovanje

  1. Na vlažne lase nanesite nekaj solnega spreja, nato jih osušite tako, da jih vržete preko glave. Priporočamo vam, da uporabite bučko za sušenje, s čimer boste oblikovali razgibane in mehke kodre.

  2. Sedaj vzemite likalnik za lase in nežno oblikujte posamezne pramene, s čimer boste ustvarili zanimivo konstelacijo rahlo valovitih las.

  3. Pričesko utrdite z lakom za lase, ki bo poskrbel za obstojnost in visok lesk.

 • V galeriji vam predstavljamo trendovske pričeske za srednje blond barvo las, zaupali vam bomo tudi nekaj koristnih stilskih navodil. 

 • Zvezdnice, ki so se odločile za odtenek srednje blond

  Srednje blond: Pričeska v stilu undone

  © Getty Images  

  Srednje blond: Pričeska v stilu undone

  Igralka Gillian Zinser si je omislila čudovito pričesko z dolgimi spuščenimi lasmi v stilu undone. Pričeska še posebno lepo pride do izraza v kombinaciji s sredinsko prečo in modernim klobukom. Svetlejši pramenčki vnašajo razgibanost in svetlobne odseve ter poskrbijo za zanimiv barvni preplet.

  Stilsko oblikovanje: Ustvarite dosledno oblikovano sredinsko prečo. Lase osušite z brisačo, nato nanesite nekaj solnega spreja. Če je mogoče, jih osušite na zraku. Na koncu morate nadeti klobuk in že ste pripravljeni za pustolovščine

  Srednje blond: Bob v stilu sleek-look

  © Getty Images  

  Srednje blond: Bob v stilu sleek-look

  Filmska igralka Leelee Sobieski si je omislila kratko postrižen bob, ki deluje klasično in obenem elegantno. Ima srednje blond barvo las s svetlimi prameni, ki vnašajo svetlobne utrinke. Lasje imajo čudovito strukturo, pričeska pa deluje moderno in povsem naravno.

   

  Stilska navodila: Ustvarite dosledno oblikovano sredinsko prečo, nato na suhe lase nanesite sprej za zaščito pred vročino. Z likalnikom zravnajte lase od lasišča do konic

  Srednje blond: Pričeska v stilu side-swept

  © Getty Images  

  Srednje blond: Pričeska v stilu side-swept

  Avstralska pevka Kylie Minogue se nam je predstavila z ljubko, na eno stran počesano pričesko, ki odraža eleganco in stil. Ima svetlo blond barvo las, ki ne potrebuje dodatnih učinkov, saj je sama po sebi izjemno atraktivna in zapeljiva.

   

  Stilska navodila: Lase osušite z brisačo, nato nanesite sprej za  zaščito pred vročino. Sušite jih tako, da jih vržete preko glave. Ustvarite globoko stransko prečo, nato s kodralnikom oblikujte romantične kodre in jih položite na eno stran. Na drugi strani lase utrdite z gelom in jih počešite za uho. Na koncu uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za obstojnost in dodaten lesk

  Srednje blond: Kratko postrižena pričeska

  © Getty Images  

  Srednje blond: Kratko postrižena pričeska

  Številne hollywoodske zvezdnice so se odločile za kratko pričesko, med njimi tudi Shailene Woodley, ki si je omislila razposajeno pričesko z odtenkom srednje blond in svetlimi pramenčki.

  Stilska navodila: Ustvarite ne preveč natančno stransko prečo, nato na dlani nanesite vosek v velikosti lešnika. Poudarite posamezne pramene, s čimer boste vnesli izrazito strukturo. Pričesko na koncu utrdite z lakom za lase

  Srednje blond: Navidezen bob

  © Getty Images  

  Srednje blond: Navidezen bob

   

  Srednje blond odlično pristaja bobu, ki v tem primeru še lepše pride do izraza. Si tudi vi želite takšne pričeske, obenem pa ne bi želeli postriči svojih dolgih las? Tudi to je mogoče, kar dokazuje Claire Danes. Omislila si je navidezni bob s poševno stransko prečo, pri čemer so lasje na eni strani speti za uho.

   

  Stilska navodila: Na vlažne lase nanesite nekaj pene za stilsko oblikovanje, nato jih osušite do suhega. Ustvarite stransko prečo in jih povežite v čop. Nato gumico povlecite v smeri proti konicam in ga zasukajte navznoter, s čimer boste ustvarili čudovito pahljačo z navidezno dolžino do brade. Lase na zatilju spnite s  sponkami. Na desni strani jih rahlo zgladite z gelom in pritrdite s sponko. Uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za dodatno obstojnost