Schwarzkopf Barva las

Čudovita poletna blond barva las

Poletna blond barva las za vas
Privoščite si čudovito poletno blond barvo las
© Getty Images

Če ste si že od nekdaj želeli blond barvo las, potem je poletje zagotovo najbolj primeren čas za zanimivo spremembo. Izbira odtenkov je zelo pestra, vse od platinaste, zlate blond, krem blond, vanilje in peščene, ki spominja na morsko plažo. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kakšen odtenek najbolje pristaja različnim tipom, predstavili vam bomo tudi nasvete za popolno stilsko podobo in make-up, s čimer boste zaokrožili svojo poletno podobo.

 • Barve za lase imajo pogosto zelo privlačna imena, ki največkrat spominjajo na sadje, morje, peščeno plažo, povezane so tudi z žlahtnimi kovinami. Blond je zagotovo barva las, ki jo v največji meri povezujemo s poletjem. Če si ogledamo pestro paleto raznoterih barvnih odtenkov, nam hitro postane jasno, zakaj je to tako. Spominjajo nas na sladke sadeže, kot so melone, pa tudi na olje za sončenje, vaniljev sladoled in morsko plažo. Izbira je velika, zato se morate samo še odločiti za barvni odtenek, ki vam bo všeč in bo v največji meri pristajal vaši osebnosti. Prepustite se soncu, ki bo poskrbelo za dodatno čarovnijo in ustvarilo edinstven svetlobni preplet pramenčkov na vaši blond barvi las.

 • Poletna blond barva las za vas
  Fearne Cotton ima svetlo blond barvo las, ki spominja na sladko melono
  © Getty Images / Fotolia

  Poletna blond barva las: Svetlo blond, ki spominja na melono

  Komu pristaja barvni odtenek melone: Svetlo blond lepo pristaja ženskam z bledo poltjo, kot lahko vidimo pri Fearne Cotton.

  Nasveti za stilsko oblikovanje las: Da platinasta blond ne bo delovala preveč hladno, vam priporočamo, da izberete ravno postrižene pričeske z mehkimi linijami, lepo pa bodo prišle do izraza tudi resice.

  Nasveti za make-up: Odlično vam bo pristajalo rdečilo za ustnice v rožnati, medtem ko lahko za ličnice uporabite senčilo v rožnati ali marelični in tako vnesete poletno svežino živahnih barv.

 • Poletna blond barva las za vas
  Brittany Snow z zlato blond barvo las, ki spominja na olje za sončenje
  © Getty Images / Fotolia

  Poletna blond barva las: Zlata blond, ki spominja na olje za sončenje

  Komu pristaja barvni odtenek zlate blond: Odtenek zlate blond odlično pristaja ženskam z rahlo porjavelo poltjo, kot to lahko vidimo pri Brittany Snow.

  Nasveti za stilsko oblikovanje las: Lahko izberete pričesko v stilu sleek-bob, figo ali ustvarite povsem raven čop, s čimer boste dodatno poudarili eleganten videz.

  Nasveti za make-up: Make-up je lahko v tem primeru nekoliko bolj izrazit. Odlično vam bodo pristajale zadimljene oči v odtenkih zlate, rjave in črne, medtem ko lahko za ličnice uporabite rdečilo v rjavih odtenkih.

 • Poletna blond barva las za vas
  Monica Potter z blond barvo las, ki spominja na sladoled z okusom vanilje. Zelo očarljivo in nadvse privlačno …
  © Getty Images / Fotolia

  Poletna blond barva las: Krem blond, ki spominja na vaniljev sladoled

  Komu pristaja barvni odtenek vanilje: Svetla kremno bela blond najbolje pristaja ženskam z bledo in normalno poltjo.

  Nasveti za stilsko oblikovanje las: Najlepša pričeska za barvo vanilje so zagotovo poletni kodri v stilu beach waves, kot lahko vidimo pri Monici Potter.

  Nasveti za make-up: Make-up za oči naj bo v sladolednih odtenkih, na primer v pastelni rožnati, marelični, v odtenku mete ali bledovijoličasti. Za ustnice izberite svetli lip gloss.

 • Poletna blond barva las za vas
  Heather Graham ima rjavo blond barvo las, ki spominja na peščeno plažo
  © Getty Images / Fotolia

  Poletna blond barva las: Rjava blond, ki spominja na peščeno plažo

  Komu pristaja barvni odtenek peščene blond: Popolna izbira za ženske z rahlo porjavelo poltjo in pegami.

  Nasveti za stilsko oblikovanje las: Čudovita barva las še posebno lepo pride do izraza na kodrastih laseh.

  Nasveti za make-up: Najlepše vam bo pristajal make-up v zlatih in rjavih odtenkih, ki bo zaokrožil popolno podobo.