Schwarzkopf Barva las

Zlata blond – Omislite si žlahtno barvo las

Zlata blond: Petra Němcová se je odločila za trendovsko barvo las
Zakaj se zlatemu dekletu, Petri Němcovi, ni mogoče upreti? To je zagotovo zaradi njenega očarljivega nasmeška in žlahtne zlate blond barve las
© Getty Images

Zlata blond je v vseh primerih zmagovalna kombinacija, bodisi da gre za povsem naravno barvo ali pobarvane lase. Kraljevska blond spominja na čudovito razkošje, ki deluje žlahtno in privlačno, zato zahteva prvovrstno nego. Zaupali vam bomo, kako postane čudovit barvni trend še posebno zanimiv in kako lahko z zlato blond obogatite tudi temnejšo barvo las. 

Dragocene zaklade je vsekakor treba skrbno varovati, predvsem pa zahtevajo kraljevsko obravnavo. To velja tudi za dragoceno barvo las in zlata blond je ena izmed njih. Da bi ohranili čudovit lesk, je zelo pomembna ustrezna nega. V nadaljevanju vam bomo zaupali vse, kar morate upoštevati.

 • Zlati prah za angelsko barvo las

  Poskrbite, da bodo vaši zlati lasje zasijali v vsem svojem lesku – in to že pri umivanju. Uporabite posebne šampone za blond lase z zlatimi pigmenti, ki lasem podelijo bleščeč finiš in jim podarijo žlahtno noto. Dragoceni šamponi in regeneratorji z bogatimi učinkovinami zgladijo tudi povrhnjico, zato lasje še lepše odsevajo svetlobo. Rezultat: Visok lesk, ki spominja na zlate odseve. 

 • Previdno, nevarnost izgorelosti

  Preden svoje lase izpostavite sončnim žarkom, nikar ne pozabite na ustrezno zaščito. Ultravijolični žarki namreč škodijo naši koži in lasem, saj lahko celo uničijo barvne pigmente. Posledica so lasje brez iskrice življenja in leska. Uporabite dragocena olja in spreje z UV-zaščito. Tako boste zaščitili svoje dragocene zlate blond lase. Dobra izbira je tudi sončni klobuk (k zlatemu blond odtenku lepo pristajajo naravne barve v nežnih kremnih odtenkih pa tudi v beli barvi). Poskrbite za popolno zaščito pred sončnimi žarki, obenem pa za kožo na lasišču. 

 • S krtačo do visokega leska

  Razvajajte svoje zlate blond lase in jim privoščite nežno krtačenje. S tem boste spodbudili prekrvavitev lasišča, kar se ugodno odraža tudi pri oskrbi lasnih korenov z dragocenimi hranilnimi učinkovinami. Lasišče bo zdravo, lasje pa sijoči, mehki in voljni – in vaša zlata blond barva las bo prišla do izraza v vsem svojem razkošju. 

 • Z žametnim dotikom

  Zlata blond z visokim leskom? V tem primeru uporabite negovalna olja s tekočimi mikrokristali, ki bodo ustvarila spektakularen zrcalni učinek. Dragocena olja bodo lasem posredovala pomembne učinkovine in jih spremenila v žametno razkošje.  

 • Zlata mrzlica za temnejšo barvo las

 • Zlata mrzlica za temnejšo barvo las
  Temnejša zlata blond je popolna izbira za vse, ki želijo popestriti svojo rjavo barvo las in ji dodati žlahtno noto
  © Getty Images

  Vaši lasje niso naravno blond? Brez skrbi, odtenek zlate blond lepo pristaja tudi rjavi barvi las. Tako kot druge barve tudi ta ponuja pestro izbiro različnih odtenkov in nians, zato se najde za vsakogar nekaj. Pri običajnih barvah lahko izbirate med svetlimi, toplimi in temnejšimi odtenki zlate blond. Temnejši odtenek zlate blond je posebno primeren za temnejše lase, zlati odsevi pa postanejo magični. 

 • Novi aspekti za temno blond

  Želite investirati v trendovsko zlato barvo las, vendar vas skrbi barvanje narastka? V tem primeru vas lahko pomirimo, saj si lahko mirno dovolite nekaj časa. Temnejše lasišče v kombinaciji s svetlejšo barvo preostalih las je namreč trenutno zelo moderno. Modne navdušenke se zavestno odločajo za zanimivo kombinacijo, ki pričara izrazit kontrast, saj deluje lahkotno in ležerno, obenem pa povsem naravno. Lahko pa preprosto počakate, da temnejši narastek doseže dolžino dveh ali treh centimetrov. Smo razblinili vse vaše dvome? Vnesite luč v temo in si pričarajte zanimive svetlobne odseve!